Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

2/239

Olet tällä hetkellä weblogin sivulla 2/239. Blogin etusivulla listataan kaikkein uusimmat kirjoitukset.

Maksuturva: nettikaupan maksutapojen bannerin tekeminen

Nytkin on… no, joo. Tämä blogijuttu on täydennys parin viikon takaiselle Paytrailin bannerigeneraattoripostaukselle. Kaksi viikkoa takaperin mainitsin tekemästäni nettityökalusta, jolla Paytrailia käyttävät nettikauppiaat voivat helposti luoda maksutapoja esittelevän bannerin. Tämänpäiväinen juttu on ihan sama asia: pitää vain laittaa Paytrail-sanan tilalle Maksuturva. Maksuturva-bannerigeneraattori avautuu tästä linkistä.

Lue kokonaan…

Paytrail: nettikaupan maksutapojen bannerin tekeminen

Nyt on pitkiä sanoja! Tämän blogipostauksen avainsanoja voisivat olla: maksutapakuvakkeet, maksuvälittäjä ja maksutapabannerigeneraattori. Tuo linkistä avautuva työkalu auttaa Paytrail-maksuvälittäjän asiakkaita luomaan helposti erilaisia maksutapoja esitteleviä bannereita. Tietysti kuulostaa epäilyttävältä jos haluan muistuttaa, ettei edellä mainittu lomake tietenkään tallenna mitään käyttäjänumeroita tai -varmenteita mihinkään tietokantaan tai muuallekaan, mutta niin se vain on. Lomakkeella lähetettyjä tietoja ei tallenneta.

Lue kokonaan…

Naurunappula lopetti toimintansa

Huumorikuvista parhaiten tunnettu Naurunappula.com ei enää ota vastaan uutta sisältöä. Vanha sisältö on toistaiseksi näkyvillä. Sivustolle ensi kertaa saapuvalle ilmestyy ilmoitus. Siinä ilmoituksessa kerrotaan 10 vuotta sitten perustetun yhteisön olleen viime vuosina kykenemätön vastaamaan koventuneeseen kilpailuun ja käyttäjien kasvaviin tarpeisiin. Kilpailusta tai tarpeista ei jäähyväisviestissä kerrota sen tarkemmin. Sivuston mainosmyyntiä hoiti Fonecta Oy. Naurunappulan sulkeminen voi olla uusi tuleminen Kuvaton.comille ja ehkä myös Naamapalmu.comille.

Lue kokonaan…

Sähköpostin lähettäminen niin, ettei SpamAssassin pidä sitä roskapostina

Innostuin tekemään Vieraskirja.info-sivuston kun halusin koodata jotain monimutkaisempaa kuin tavallisesti, ja kun huomasin, etteivät takavuosien suositut vieraskirjapalvelut Freebok ja Shinybook ole enää toiminnassa. Wikipedian Freebokista kertovan sivun mukaan tuo vieraskirjasivusto toimi vuodesta 1998 lähtien. En tiedä missä vaiheessa sen tarina päättyi, mutta yksien kansien sulkeuduttua avautui toinen: Shinybook. Shinybookin tekijä taisi huomata markkinaraon avautuneen joskus vuonna 2007. Silloin se avattiin osoitteeseen www.shinybook.net. Shinybook taisi Suomi24:n keskustelufoorumilla näihin päiviin säilyneen uutisen mukaan uudistua vuonna 2010, jolloin sen osoitteeksi tuli www.shinybook.fi.

Lue kokonaan…

Tiessä olevan vaurion muodostuminen ja sen kasvaminen kuopaksi

Näin kävelymatkalla asvaltoidun, paitsi tuo kuulostaa tyhmältä, joten kokeillaan uudelleen — asfaltoidun — pätkän tietä täynnä pyöreitä paikkoja päällekäin ja lomittain. Niiden paikkojen seassa oli kuoppa. Ja siinä kuopassa ruskeaa kuravettä. Kuopan reunalla oli tietysti pikitietä, mutta kuopan kohdalla se päällyste oli kadonnut ja sorapinta paljastunut. Väitän, että kun jossakin päin Yhdysvaltoja perustettiin ruumispuisto, saatiin siitä hyödyllistä tietoa esimerkiksi kuolinsyytutkijoiden käyttöön. Pitäisi avata päällystevauriopuisto, jossa kuoppien kehittymistä seurataan ja erilaisia paikkausmenetelmiä testataan.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi