Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

3/242

Olet tällä hetkellä weblogin sivulla 3/242. Blogin etusivulla listataan kaikkein uusimmat kirjoitukset.

Ensimmäinen Fiverr-tapahtuma Suomessa

Fiverr on sellainen tekijöiden ja ostajien markkinapaikka, jossa useimmat myynnissä olevat asiat maksavat vitosen. Useimmat niistä myytävistä vitosen asioista ovat skeidaa, kuten odottaa sopii. Lätkittäessä lisää kolikoita vitosen lähtöhinnan päälle voi ostaa esimerkiksi ihan hyvin kirjoitettuja artikkeleita, tai grafiikkaa. Fiverrin ensimmäinen verkostoitumistapahtuma näillä seuduilla järjestetään perjantaina 15. joulukuuta Helsingin keskustassa. Tapahtumaa isännöi amerikkalaistunut venäläinen Vasily Kichigin. Meeting Park Forumissa pitäisi olla paikalla Fiverrin käyttäjiä; ostajia ja myyjiä.

Lue kokonaan…

Lohkoketjujen tietovuotojen alkuperiä

Entinen Coinbasen ja Facebookin ”turvallisuuspalveluun” kuulunut Ryan McGeehan koosti vuosi sitten Blockchain Graveyardiksi nimeämäänsä artikkeliin miksi kryptovaluuttoja käsittelevät webbipohjaiset palvelut tapaavat lirahtaa. Kirjoittajan mukaan lähes jokainen hänen tutkimistaan tietovuodoista ja kryptovaluuttapalveluihin kohdistuneista muunlaisista hyökkäyksistä olisi voitu välttää. McGeehan listaa tällä sivulla kaiken kaikkiaan 45 tapausta, joista 16 kappaletta voidaan selittää nettipalvelimella tapahtuneella tietovuodolla.

Lue kokonaan…

Could X Bitcoin Generator be a scam? Well, diddlo-ho, yes it could.

The X Bitcoin Generator is a website where one can create bitcoins in a moment or two simply by selecting how much to generate and to which bitcoin address that generated lump of cryptocurrency should be delivered. When the process is done, a popup window appears asking the user to send about 35 USD worth of money, as a reward, to a bitcoin address*.

Lue kokonaan…

Suomen Postin kuolemankierre

Posti lähetti postissa kirjeen. Se on sama kuin viimekin vuonna. Luulen, että postilaisilla on sitä kirjettä varten tekstinkäsittelyohjelmassa sellainen template, ettei tarvitse tehdä muuta kuin täyttää pariin kohtaan numerot, että kuinka monta prosenttia hintoja sinä vuonna nostetaan. Kirjeessä kerrotaan kuinka digitalisaation johdosta yli 90% kuluttajien ja asiakkaiden viestinnästä on sähköistä. Sen vuoksi kirjeiden hinnat nousevat. Kirjeessä on pieni toivon pilkahdus: suoramainoksia lähetettäessä konelajiteltavat Asiakassuora-lähetykset ovat aikaisempaan nähden 5% halvempia alkaen 1.1.2018. Ongelman ydin on tällainen: postittaminen Suomeen toiselta puolelta maailmaa on halvempaa kuin postittaminen parinkymmenen kilometrin matkan pätkä Suomen sisällä.

Lue kokonaan…

Ikinuori Darkest Hour: Europe '44-'45 leveluppasi sekin, ja tiedän käyttäneeni tuota sanaa ihan äsken, mutta nyt käytän sitä paremmassa asiayhteydessä

Olen tänään pitkien otsikkojen tuulella. Tarvihen ensimmäiseksi selittää mistä Darkest Hourissa on kyse, mutta sitäkin ennen on kirjoitettava mistä Unreal Enginessä on kyse. Unreal Engine on pelimoottori, jota on käytetty sellaisessa nopeatempoisessa räiskintäpelissä kuin Unreal Tournament. Unreal Engine 2 ilmestyi vuonna 2001 ja sitä päivitettiin viimeisen kerran vuonna 2005. Pelimoottorin kakkos- ja kolmosversion välissä on Unreal Engine 2.5. Juuri tuo 2.5 on Darkest Hour: Europe ’44’-’45:n takana. Se moottori on siis vuosikymmenen ikäinen.

Lue kokonaan…

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi