Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 18.1.

Ärähtely

Kirjoitettiin
Päivitettiin 4. tammikuuta 2015 kello 04.02

Yritäpä kirjoittaa sana sensationalistinen. Minä en osaa. Pääsen sanan puoleen väliin asti ja sitten alkaa muodostumaan nationalismia. Tuo sana ei ole tämän pikabloggauksen pointti, vaan se on Iltalehden uutinen, jonka otsikko on "Suomalaiset ärähtivät: sääntelyä on liikaa". Ärähtely on hyvä sana, mutta se on tyhjä, merkityksetön ja seuraamukseton. Sen käyttäminen ei johda mihinkään. Kun suomalaiset ärähtävät jostain, se ei muuta mitään. Kun poliitikko ärähtää jostakin epäkohdasta, sitä epäkohtaa ei korjata. Kun yrittäjä ärähtää, so what? Se on vain suun tuulettamista. Ärrärärrär!

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ärähtely" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1221 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi