Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Autopesu (video)

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.40

Koska Nettipesu.fi-sivustolta tilaamani pesukoodit eivät aina ole toimineet, ja koska vakiopesupaikka Petemobiilille sijaitsee savolaisen suunnitteleman esteradan päässä josta ei ammattiautoilijakaan hevin peruuta pois, pidän kahta pesukoodia aktiivisena. Tällöin on backuppina toinen mikäli ensisijainen ei pelaa. Tässä on YouTube-video siitä mitä sitten tapahtuu kun pesulan ovet kerrankin avautuvat.

Nettipesun nettisivuilla listataan jokainen Suomen paikkakunta, jossa tämä palvelu on käytettävissä. Kotipitäjässäni Porvoossa on vain yksi vaihtoehto: Kuninkaanportin alueella sijaitseva pesuhalli. Jos esimerkiksi Marko @ MarkoKaartinen.net haluaa käydä testaamassa pesulaa sieltä jostain Kuopion seudulta, hänelle lähin asema löytyy Päivärannasta. Näyttää siltä, että paikkakunnasta riippumatta Nettipesun hinnat ovat samat: normaali pesukoodi maksaa 15 euroa, Happy Hour -aikana kympin ja kolmen pesukoodin satsi on 30 euroa. Happy Hour on käytettävissä kello 21–6 välisenä aikana.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Autopesu (video)" on saanut pisteet 6,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Marko kirjoitti 23. marraskuuta 2013

Mun Mazda on pesty Juhlapesussa jo useaan otteeseen. Toimii rekisterinumeron perusteella ja mulla on siellä tili niin, että lasku tulee kun käyn pesettämässä – eli ei ole tuota kuukausimaksullista palvelua.

Tosi näppärästi toiminut ja palautteeseeni vastattiin suhteellisen nopeasti. Harmillisesti tuota on tällä hetkellä vain Kuopiossa, Maarianhaminassa, Hangossa ja Kotkassa sekä järvenpäähän aukaistaan piakkoin.

Tuotakin voisi tietty joskus koittaa. Tällä hetkellä mulla on yksi käyttämätön koodi päivärannan sittarille jonka sain kun katsastin autoni Katsastus.fi palvelusta varaamalla :D

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi