Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Avdiivkassa rikottiin tulitaukoa lukemattomia kertoja

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. helmikuuta 2017 kello 23.21

U.S.-Ukraine Foundation uutisoi kuinka tammikuun lopulla Ukrainan hallinnoima Avdiivkan kylä itärintamalla joutui venäläisten tukemien terroristien hyökkäyksen kohteeksi huolimatta tulitauosta. Tulitaukoa rikottiin 28.1. lukemattomia kertoja — räjähdyksiä laskettiin 2300 kappaletta. Ukrainan asevoimat pysäytti venäläisten tukemien terroristien hyökkäystoimet, mutta sen jäljiltä kahdeksan ukrainalaista kuoli ja 26 haavoittui. Avdiivkassa on nyt 17 000 asukasta ilman hanavettä, sähköä tai lämmitystä. Asukkaista 2500 on lapsia. Niin sanotun Minskin sopimuksen mukaan molemmat osapuolet lakkaavat ammuskelemasta toisiaan ja poistavat alueelta raskaat aseet. Ukrainalle tarjotaan lämmintä kättä ja myötätuntoa. Samaa olisi tarjolla jos Avdiivkan sijaan olisi kyse Lappeenrannasta, Ilomantsista tai Lieksasta.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Avdiivkassa rikottiin tulitaukoa lukemattomia kertoja" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi