Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 18.1.

Aviran nettikaupassa alennuksia

Kirjoitettiin
Päivitettiin 27. kesäkuuta 2014 kello 09.30

Avira on saksalainen ohjelmistoyritys. Se tunnetaan etenkin virustorjuntaohjelmistostaan. Nyt Avira tarjoaa hyvin rajallisen ajan puoleen hintaan Avira System Speedupin ja SuperEasy Driver Updaten. Noita ei kai tarkemmin tarvitse esitellä, mutta: System Speedup analysoi tietokoneen ohjelmistoja ja asetuksia ja pyrkii nopeuttamaan tietsikan toimintaa. Tuon softan hinta on normaalisti 19,95€. SuperEasy Driver Updater on, kuten nimikin sanoo, ajurit ajan tasalla pitävä työkalu. Väitetysti yhdellä klikkauksella voi pitää kaikki tietokoneen driverit päivitettyinä. Sen hinta on normaalisti 29,95€. Tutustu tarjoukseen.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Aviran nettikaupassa alennuksia" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1221 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi