Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Avustustyöntekijät

Kirjoitettiin
Päivitettiin 24. heinäkuuta 2014 kello 19.28

Afganistanissa ammutut avustustyöntekijät olivat kristillisen järjestön lähettämiä. Avustustyö voi olla synonyymi lähetystyölle. Kannattaako lähetystyöntekijöiden seikkailla sotatoimialueella, jota rauhan uskonto pitää kynsissään? Vastaus on annettu. Nyt tietysti kukkakuvioisia päähineitä kantavat tätimiehet vaativat murhamiehiä vastuuseen. Media on innoissaan. Eivät tunnu suitsuttavan yhtä paljon sitä tosiseikkaa, että suomalaisia tai uussuomalaisia vapaustaistelijoita (joka voi olla synonyymi terroristeille) on maailmalla levittämässä rauhan uskontoa. Näitä kääntöpuolittomia kolikoita löytyy.

Tietoa kirjoittajasta

"Avustustyöntekijät" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi