Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Blue Whale

Kirjoitettiin
Päivitettiin 29. huhtikuuta 2017 kello 03.07

Mikä saa nuoren tekemään ilmiselvästi typeriä, vaarallisia asioita? Ehkä se ei ole paras kysymys kysyä, jos halutaan ymmärtää miksi Blue Whale vetoaa nuoriin. Nuoret ja vanhat ovat kautta historian tehneet typeriä ja vaarallisia asioita. Luulen sinivalasvillityksen tempaisevan mukaansa, koska siinä saa nauttia samanmielisten ihmisten hyväksynnästä ja ehkä arvostuksestakin tekemällä rohkeita asioita, ja koska pelin jättäminen kesken tarkoittaa epäonnistumista ja häviämistä. Blue Whale vetoaa sekä nuoren kilpailuviettiin että laumasieluisuuteen.

Mahdollisesti Venäjältä maailmalle levinnyttä Blue Whale -villitystä on tavattu myös Euroopassa. Se on netin välityksellä leviävä dillehaaste, johon kuuluu enemmän tai vähemmän asteittain haastavammiksi muuttuvia tehtäviä. Niitä on joko 49 tai 50 kappaletta. Viimeisen haastepäivän tehtävä on jokin itsetuhoinen juttu. Siinä ilmeisesti haastetaan ”pelin” pelaaja tappamaan itsensä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Blue Whale" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi