Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

Dashlane

Kirjoitettiin
Päivitettiin 9. tammikuuta 2016 kello 01.44

Antivirusohjelma Aviran kehittäjät mainostavat uutta nettilompakon ja salasanamanagerin yhdistelmäänsä. Kymmentä senttiä vaille 40 euroa maksavan softan nimi on Dashlane. Se poikkeaa esimerkiksi KeePassista siten, että se pystyy väitetysti täyttämään automaattisesti monia nettisivuilla sijaitsevien lomakkeiden tietoja. Esimerkiksi jonkin nettikaupan ostoskorissa se voi yrittää täyttää luotto- tai suoraveloituskortin numerolle varatun kentän sekä muita sellaisia tietoja.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Dashlane" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi