Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Ehdotus Ärrän suvaitsevaisuuskahvikupiksi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 6. tammikuuta 2016 kello 11.40

Pian valitaan suvaitsevaisuuskahvikuppi. R-kioskin mainiossa kisassa kuka tahansa voi käydä spurdospärdeilemässä oman ideansa. Jos idea saa kylliksi ääniä, tai oikeastaan jos idea ensin hyväksytään julkaistavaksi Ärrän nettisivuilla ja jos se sitten saa kylliksi ääniä, se voi pian koristaa lukemattomia kahvikuppeja eri puolilla maata. Minäkin päätin osallistua tuohon kisaan. Minulle suvaitsevaisuus tarkoittaa tietenkin sitä, että jokainen suomalainen tuodaan uuden äärelle ja että kulttuurin elinvoimaisuutta elävöitetään ja että kaikki rikastuvat. Nämä asiat heijastuvatkin kilpailutyössäni.

Kiitos osallistumisestasi

Mi casa es su casa

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ehdotus Ärrän suvaitsevaisuuskahvikupiksi" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi