Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Emme ole enää impivaaralaisia

Kirjoitettiin
Päivitettiin 2. maaliskuuta 2015 kello 19.11

Silloin kun Suomi vielä oli ahdasmielinen, tunkkainen ja ennen kaikkea jokseenkin järjellisesti hoidettu maapalsta hyvin sekasortoisessa maailmassa, emme saaneet lukea uutisista sellaisia yhteiskuntaamme koskevia otsikkoja kuin: "Kolme vangittu terrorismirikoksesta epäiltynä" tai "Kynttilämeri lepattaa Oulussa surmattujen muistoksi" tai "Lenkille lähtenyt tyttö löytyi kuolleena palaneesta ladosta" tai "Laukaan pizzeriasurmissa kolme kuollutta". Sitä saa mitä tilaa, eikö? Lisää on aivan varmasti tulossa. Tuollaista luettavaa riittää jokaiselle tämän tekstin lukijalle, heidän puolisoilleen, heidän syntyville lapsilleen. Ei sentään heidän lastenlapsilleen — siinä vaiheessa ei liene lukutaitoa eikä nettiyhteyttä.

JK. Gaddafin serkku varoittaa Daily Mailin välityksellä englanninkielistä maailmaa: rauhan uskonto suorittaa 9/11-iskun kaltaisen projektin Euroopassa kahden vuoden sisällä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Emme ole enää impivaaralaisia" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi