Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 24.1.

Ensimmäinen Fiverr-tapahtuma Suomessa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 13. joulukuuta 2017 kello 10.50

Fiverr on sellainen tekijöiden ja ostajien markkinapaikka, jossa useimmat myynnissä olevat asiat maksavat vitosen. Useimmat niistä myytävistä vitosen asioista ovat skeidaa, kuten odottaa sopii. Lätkittäessä lisää kolikoita vitosen lähtöhinnan päälle voi ostaa esimerkiksi ihan hyvin kirjoitettuja artikkeleita, tai grafiikkaa. Fiverrin ensimmäinen verkostoitumistapahtuma näillä seuduilla järjestetään perjantaina 15. joulukuuta Helsingin keskustassa. Tapahtumaa isännöi amerikkalaistunut venäläinen Vasily Kichigin. Meeting Park Forumissa pitäisi olla paikalla Fiverrin käyttäjiä; ostajia ja myyjiä.

Tietoa kirjoittajasta

"Ensimmäinen Fiverr-tapahtuma Suomessa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1222 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi