Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Ensimmäiset kaksi ISIS-taistelijaa löytyivät "evakkokeskuksesta"

Kirjoitettiin
Päivitettiin 12. joulukuuta 2015 kello 20.35

Kaksi ISIS-taistelijaa löytyi Suomesta. Heidät löydettiin vastaanottokeskuksesta Forssasta. Heitä epäillään joukkomurhan tekemisestä. Irakissa tapahtuneessa joukkomurhassa epäillään kuolleen noin 1700 ihmistä. Tarkennettakoon, ettei näitä kahta 23-vuotiasta sotalasta sentään epäillä niin monen teloittamisesta. Heitä epäillään vain 11 ihmisen teloittamisesta. Edellisen kerran kun Suomesta löytyi kansanmurhaaja, se oli joku sinisilmäisten kristillisten ihmisten organisaatioon kuulunut afrikkalaistaustainen mies. Kun hänet vietiin oikeuteen, se tuli maksamaan veronmaksajille kahdeksan miljoonaa euroa. Ja kun kristityille paljastui mikä hän on miehiään, hänen nimensä ja kasvonsa kumitettiin organisaation yhteystiedoista ja maininnoista. Jos näiden kahden yksittäistapauksen perkaaminen maksaa edes jokseenkin saman verran… Ääh. Suojelupoliisi väittää seuraavansa noin 300 terrorismikytkennöistä epäiltyä henkilöä. Eivät he tietenkään kykene käytännössä seuraamaan niin suurta joukkoa. Ei meillä ole siihen rahaa. Ironista.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ensimmäiset kaksi ISIS-taistelijaa löytyivät "evakkokeskuksesta"" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi