Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 11.12.

Entisen huumeskouden tarinoihin liittyviä Google-hakuja

Kirjoitettiin
Päivitettiin 23. heinäkuuta 2016 kello 21.56

Google pyrkii tarjoamaan kävijöille mahdollisuuden löytää tietoa käyttäjää mahdollisesti kiinnostavista asioista, joita he ovat googlettamalla yrittäneet löytää, mutta ehdottamalla hieman erilaisia hakutermejä. Esimerkiksi haettaessa Suomen Googlesta hakulauseella "Ex-huumeskouden tarinat" voidaan saada tällä hetkellä seuraavia ehdotuksia, joiden hakukonejätti katsoo liittyvän samaan aihepiiriin: "myrkky aarnio", "frontline responses finland", "justpasteit myrkky", "jouni välkki", "krista soukola", "iina ahonen iltalehti", "myrkyn kylä" ja "60.682319, 25.379715". Viimeisin noista on Googlen karttajärjestelmässä käytetty koordinaatistotieto. Se viittaa Mäntsälän yläpuolella sijaitsevaan paikkaan. JustPaste.it puolestaan on sellainen nettipalvelu, johon voi ladata tiedostoja ja muuta inffoo.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Entisen huumeskouden tarinoihin liittyviä Google-hakuja" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi