Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Euroopan Unioni rankaisee Sveitsiä demokratian harjoittamisesta

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.35

Keskustan Petri Honkonen kirjoittaa Uuden Suomen Puheenvuoro-blogissaan, ettei Sveitsin tie ole Suomen tie. Hän mainitsee blogissaan kuinka Sveitsi kansanäänestyksellä rajoitti EU-maiden kansalaisten maahantuloa ja työskentelyä Sveitsissä. Hän kirjoittaa myös kuinka Euroopan Unioni vastavetona katkaisi neuvottelut Sveitsin kanssa sen liittymisestä unionin sisäisille sähkömarkkinoille. Jos tuo pitää paikkansa, EU rankaisi tai "näpäytti" kuten Honkonen asian näkee, Sveitsiä demokratian harjoittamisesta omassa maassaan.

Samaan aikaan Uusi Suomi uutisoi kuinka etiopialainen matkustajalentokone kaapattiin vänkärin paikalla istuneen pilottinsa toimesta — pilotti kaappasi koneen matkustajineen päivineen ja maahanmuutti sen hetki sitten Sveitsin Geneveen. Vuonna 1983 syntynyt etiopialaissyntyinen lentäjä halusi Sveitsiin, koska hän mielii sieltä turvapaikkaa. Brittilehti Daily Mail kertoi turvapaikan hakemisesta ja lentäjän taustoista tänään 17. helmikuuta julkaisemassaan uutisessa.

Tietoa kirjoittajasta

"Euroopan Unioni rankaisee Sveitsiä demokratian harjoittamisesta" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1256 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi