Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Finnvera kuoppasi naisyrittäjälainan

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.30

Naiset ja miehet ovat samanarvoisia eikä toista sukupuolta tule syrjiä. Jokseenkin tällaiseen johtopäätökseen tuli seksistiseen syrjintään 1990-luvun lopulta asti syyllistynyt Finnvera, joka tarjosi naisyrittäjälainaa.

Yle Uutiset tiedotti maaliskuussa 2014 naisyrittäjälainan haudatun. Naisyrittäjälaina oli sellainen järjestely, jota voitiin myöntää yksinomaan sellaiselle yritykselle, jota johtaa nainen ja jossa naiset ovat enemmistöosakkaina. Ylen uutisjutun mukaan Finnveran Tampereen aluejohtaja Juha Ketola pitää kyseessä ollutta lainatuotetta lähinnä muodollisena eleenä.

Muodollinen ele toki sillä tavalla, että naiset olivat yksinomaan sukupuolensa vuoksi etuoikeutettuja tuollaiseen tukeen.

Tietoa kirjoittajasta

"Finnvera kuoppasi naisyrittäjälainan" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi