Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 18.1.

Heroes & Generalsiin veteraanipassi viikonlopuksi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. elokuuta 2014 kello 07.32

Juhlistaakseen Steam Early Access -vaiheen käynnistymistä 30 päivää sitten Steamissa, päättivät Heroes & Generalsin tekijät tarjota pelaajilleen kolmen päivän pituisen veteraanipassin. Veteraanitason jäsenyys on voimassa tulevana viikonloppuna. Se tarkoittaa käytännössä, että noina päivinä pelaaja saa 50% enemmän krediittejä ja sotarahastoona massia, 25% bonuksen keräämistään kokemuspisteistä, 25% bonuksen "ribboneihin" ja tietenkin yhden ylimääräisen taistelumerkin eli combat badgen. Tuo taistelumerkki on sellainen, jolla pelaaja voi aktivoida jonkin erityistaidon tai jotain muuta. Rumba starttaa tänään perjantaina ja päättyy maanantaina. HerGen-kortin mukaan olen pelannut Heroes & Generalsia yhteensä 20 tuntia Steamin kautta. Pitää muistaa maanantaina katsoa paljonko kertyi mittariin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Heroes & Generalsiin veteraanipassi viikonlopuksi" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1221 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi