Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 17.12.

Heroes & Generalsissa jo kahdeksan miljoonaa pelaajaa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 16. heinäkuuta 2016 kello 02.28

Kahdeksan miltsin saavuttamisesta Heroes & Generals voi osin kiittää Steamia, johon se pääsi kaksi vuotta sitten. Tämä on hieno saavutus, sillä H&G:n kehittänyt tanskalainen Reto-Moto oli pieni firma vielä pari vuotta aiemmin. Nyt Reto-Motoon kuuluu jo 30 henkilöä. H&G oli kymmenen ensimmäisen pelin joukossa, jotka valittiin Steam-yhteisön Greenlightissa "greenliteksi". Nyt Greenlightin kautta on julkaistu lähemmäs 4000 peliä ja muuta softaa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Heroes & Generalsissa jo kahdeksan miljoonaa pelaajaa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi