Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Ilmaista kultaa Heroes & Generalsiin tällä koodilla

Kirjoitettiin
Päivitettiin 14. toukokuuta 2015 kello 21.18

Laukaisin hiljan Steamin kautta Heroes & Generalsin ensimmäistä kertaa neljään-viiteen kuukauteen. Latautumisen aikana peliruudulla mainittiin viiden miljoonan pelaajan virstanpylvään saavutetun. Nyt H&G laittoi uutiskirjeen, jossa kerrottiin 200 kultakolikon jakamisesta pelaajille. Virtuaalikultaa, jonka voi käyttää pelissä esimerkiksi uuden hahmon luomiseen, jaetaan juuri tuon 5 miltsin takia. Kulta annetaan latauskoodilla 5MILLIONHEROESANDGENERALS. Koodi on voimassa ensi maanantaihin (18.5.) asti alkaen nyt. Koodin voi aktivoida kirjautumalla peliin, klikkaamalla hammasrattaan kuvaketta oikessa yläkulmassa ja klikkaamalla sitten Redeem voucher -nappia.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ilmaista kultaa Heroes & Generalsiin tällä koodilla" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi