Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Ilmasto lämpenee tänään

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.31

Uutisissa kerrotaan tänään kuinka ilmasto lämpenee. Huomenna lienee vuorossa ilmaston viileneminen. Sen jälkeen se lämpenee. Sitten se viilenee. Samaan tapaan jos tänään kahvin juominen on terveydelle haitallista, se on huomenna terveydelle hyväksi, ylihuomenna se on taas myrkkyä jne. Sama homma monien monituisten asioiden kanssa.

Jos Suomessa ilmasto tai sää muuttuu lämpimämpään suuntaan, sehän on tervetullut muutos. Suomi ja suomaalaiset hyötyvät siitä. Näin ollen en näe syytä ruveta ilmastonmuutostalkoisiin. On itse asiassa parempi tehdä töitä sen eteen, jotta Suomessa tullaan näkemään leudompia ja lyhyempiä talvia, ja siinä sivussa pitempiä ja lämpimämpiä kesiä.

Tietoa kirjoittajasta

"Ilmasto lämpenee tänään" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1272 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi