Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 18.1.

Jokeen pudonnutta naista pelastamassa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 10. toukokuuta 2015 kello 12.50

Postissa tuli perjantaina vanha Nikonin 20mm-laajakulmalinssi, jota olin menossa testailemaan. Huomasin menomatkalla, että jokirannassa oli pari pollariautoa, ambulanssia ja palokunnan auto. Myöhemmin paikallislehdessä kerrottiin, että nainen oli tippunut jokeen ja veteen jouduttuaan hän oli virtauksen myötä ajautumassa joen keskivaiheille. Joku mies ehti pelastaa hänet ennen apuvoimien saapumista. Nainen selvisi hengissä kylmästä kylvystä.

Porvoon jokiranta 8.5.2015.

(Kuvassa linssin aukko oli 3.5 ja tarkennus punaisen ambulanssin kohdalla. Fotoa on hieman rassattu Lightroomissa.)

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Jokeen pudonnutta naista pelastamassa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1221 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi