Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 12.12.

Kari-Pekka kiusaa Pirkkaa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.33

Kun työoikeuden emeritusprofessori Kari-Pekka Tiitinen huomasi mitä Pirkka Ruohonen-Lerner sanoi, ja hän sanoi Hesarissa kuinka viisainta olisi ollut jos hän olisi valinnut nuoren miehen avustajakseen säästyäkseen äitiysloman sijaisilta ja sijaisen sijaisilta, Kari-Pekka tuohtui. Hänen mielestään Pirkan mielipide on äärimmäisen epäkorrekti. Vasuriliiton Aki Lintunen kirjoitti maaliskuussa 2012 Uuden Suomen blogissaan kuinka Kari-Pekka oli sanonut, ettei pikkuhiprakka haittaa työssä kun muutkin ovat humalassa. Jos Lintusen kirjoitus pitää tuolta osin paikkansa, ja jos Pirkan sanomiset nyt olivat äärimmäisen asiattomia, eikö Kari-Pekan kommentti tuolloin aikaisemmin ollut äärimmäistäkin asiattomampi?

Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi