Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 18.1.

Kevyitä vaihtoehtoja jQuery-kirjastolle

Kirjoitettiin
Päivitettiin 19. toukokuuta 2017 kello 06.33

Ehkei niitä paria nettisivulle haluamaasi toimintoa varten tarvitse ladata järeää jQuery-kirjastoa. jQuerylle on monia monituisia vaihtoehtoja, kuten sitä hyvin paljon muistuttava Umbrella. Kun siitä on poistettu rivinvaihdot ja kommentit ja Umbrella on muutenkin pakattu tiiviisti, sen koko on vain 9,5 kilotavua. Zepto on pakattuna 26 kilotavua, Bliss on 21 kt. Ken Wheelerin, joka ei ole se vihainen valokuvaaja, rakentama cash on ”löysät pois” -muodossa noin 10 kilotavua. Joku on tehnyt hyvää työtä koostamalla kymmenittäin vaihtoehtoja jQuerylle Microjs-sivustolla.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Kevyitä vaihtoehtoja jQuery-kirjastolle" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1221 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi