Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Kopterin käyttäminen tavaroiden kuljettamiseen on turhahko kokeilu

Kirjoitettiin
Päivitettiin 15. joulukuuta 2015 kello 13.46

Digitarvikkeen nettikaupassa myydään sellaista minikokoista pöytäjalustaa, tripodia. Se on rimpula. Se pysyy omin avoin hädin tuskin pystyssä. Samaan tapaan Amazonin ja Postin tekemät testit robottikoptereilla ovat testejä rimpulakoptereilla. Pakettien kuljettaminen robottikopterilla tai -lennokilla onnistuu vain jos ei sada kovin, ei ole kovin tuulista, jos kuljetettava tavara ei ole kovin suuri ja jos se ei paina kovin paljon. Amazonin kopterikokeilu on käynnissä ainakin Yhdysvalloissa, jossa eräät asiakkaat voivat saada tavarat kotipihalle. Amazon Prime Airilla tavaran vastaanottamiseksi asiakkaan tarvitsee asettaa pihamaalle laskeutumisaluetta merkkaava levy.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Kopterin käyttäminen tavaroiden kuljettamiseen on turhahko kokeilu" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi