Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 16.12.

Kun yritys haluaa siirtää työpaikat ulkomaille, työntekijät lopettavat työn tekemisen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.29

Yritän löytää järkeä sellaisesta tilanteesta, jossa Suomessa toimiva yritys suunnittelee lakkauttavansa Suomessa sijaitsevan toimipisteensä ja siirtävänsä työpaikat ulkomaille, johon Suomessa sijaitsevan toimipisteen työntekijät reagoivat aloittamalla työnseisauksen. Siis kun työnantaja haluaa lopettaa työt täällä, työntekijät iskevät työnantajaa työnseisauksella. Väitänpä, että töiden lopettamisen ollessa kyseessä ei lakkoileminen taio töiden loppumisen uhkaa miksikään, vaan toisinpäin: se motivoi sikariporrasta realisoimaan aikeensa mahdollisimman rivakasti.

Tietoa kirjoittajasta

"Kun yritys haluaa siirtää työpaikat ulkomaille, työntekijät lopettavat työn tekemisen" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi