Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Kunnaksen eteläpohjalainen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 11. tammikuuta 2015 kello 10.36

Tarmo Kunnaksen mielestä eteläpohjalainen löisi ranskalaista, jos ranskalainen tekisi pilkkaa hänestä. Sen takia hän vaikuttaa ymmärtävän miksi Ranskassa tapetaan ihmisiä sarjakuvien takia. Entäpä, Kunnas hyvä, jos ranskalainen pilapiirtäjä laskisi leikkiä eteläpohjalaisen kustannuksella, arvelisitko sen eteläpohjalaisen ottavan Kalashnikovin kouraansa ja teloittavan pilapiirtäjän ja hänen työkaverinsa? Kunnaksen mukaan terroristeja ja hirmuhallitsijoita voidaan pilkata, se on ymmärrettävää, mutta hänen mielestään lokaa ei pitäisi heittää koko rauhan uskonnon päälle. Toisin sanoen hänen mielestään ei pidä sanoa ihan mitä tahansa. Tai piirtää ihan mitä tahansa. Sillä sananvapaudella on seuraamuksia. Sen takia pitää olla tarkkana mitä sanoo. Ehkä jonain päivänä minut laitetaan vankilaan tämän kirjoituksen takia. Ehkä joskus myöhemmin väärien ajatusten esittäminen on rikollista. Ehkä tulevaisuudessa kansalaisten oman turvallisuuden vuoksi "sen uskonnon" käsitteleminen tällaisessa valossa on tehty laittomaksi.

Tietoa kirjoittajasta

"Kunnaksen eteläpohjalainen" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi