Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Kylläpäs nyt on nuorta joukkoa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.36

Poliisi tiedotti tänään keskiviikkoiltana julkaisemassa uutisessa kerrotaan kuinka nuorisojoukko kävi eläkeläisen kimppuun. Uutisessa kerrotaan tekijöiden olleen nuoria yhdesti, kahdesti, kolmesti. Ja otsikossa neljännen kerran. Tämänkertainen nuorisojoukkotempaus löytyy kokonaisuudessaan Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen nettisivuilta.

Väitän, että tuo vuonna 1946 syntynyt lohjalaismies ilmoitti pahoinpitelystä poliisille, tai joku teon nähnyt hälytti poliisin paikalle. Sen jälkeen poliisi lienee kysellyt uhrilta ja mahdollisilta silminnäkijöiltä tekijöiden tuntomerkkejä. Vanhus tai joku silminnäkijä osasi kertoa, että tekijät olivat nuoria ja että he olivat 16–17-vuotiaita. Näin ollen on mahdollista, että tekijöiden muitakin tuntomerkkejä on tiedossa. Niihin tuntomerkkeihin kuuluvat ruumiinrakenne, pituus, vaatteiden yksityiskohdat (esimerkiksi väri ja mahdolliset logot), sekä ihonväri ja mahdollisesti puhuttu kieli ja puhetapa, tatuoinnit, lävistykset ja muut yksityiskohdat kuten arvet tai silmien väri. Noiden tietojen avulla tekijöitä voitaisiin lähteä hakemaan.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Kylläpäs nyt on nuorta joukkoa" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1227 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi