Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Kyttääjät

Kirjoitettiin
Päivitettiin 11. heinäkuuta 2014 kello 01.09

Muistatko vielä Etelä-Suomen Kerrostalokyttääjät ry:n? Tuo huumorisivusto toimi vuoteen 2006 asti, tai suunnilleen johonkin siihen asti. Sitten se hävisi netistä. En varmaan ole ainoa, joka jäi kaipaamaan sitä. Männäviikolla käärin hihat ylös, laitoin peukalon suuhun ja tsekkasin, että toisessa kädessä se on vielä keskellä kämmentä, ja sitten ryhdyin koodaamaan jotain. Suunnittelin aluksi tekeväni hyvin pelkistetyn kyttääjäaiheisen fanisivuston. Fanisaitti löytyy täältä: Kyttääjät.net.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Kyttääjät" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi