Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 16.12.

Light L16 -kamera valmistui ja sen toimitus (ennakkotilaajille) alkoi

Kirjoitettiin
Päivitettiin 15. heinäkuuta 2017 kello 08.30

Light L16 on tilattavissa loppuvuodesta 2017 lähtien. Sen ennakkoon tilanneet henkilöt saavat vehkeen postin välityksellä lähiaikoina, joten jos olet kiinnostunut tällaisesta erikoiskamerasta, voit parin viikon päästä löytää googlettamalla kamera-arvosteluja ja esimerkkikuvia. Kamera on siis teknisesti valmis tuote. Siihen pisteeseen pääseminen vei lähes neljä vuotta. Sen tekijät kertovat mikropiirien suunnittelun ja rakentamisen olleen vain yksi pala sitä monimutkaista systeemiä, joka saa kameran 16 kameramoduulia toimimaan samanaikaisesti.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Light L16 -kamera valmistui ja sen toimitus (ennakkotilaajille) alkoi" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi