Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 17.12.

Liia-Maria Kosken mielikuvitus eikä energia lopu kun yritetään estää yritystoiminta

Kirjoitettiin
Päivitettiin 31. elokuuta 2014 kello 03.16

Via Päivän Byrokraatti. Kertomus siitä, kuinka viranomaiset estivät kirpputorin on täällä julkaistu blogimerkintä. Tänään torstaina julkaistussa kirjoituksessa selvitellään yksityiskohtaisesti miksi Eiran kirppiksen pitäminen jää pelkäksi yritykseksi, ja siitä, kuinka nettiä hyvin ahkerasti työnsä puolesta vahtaava palotarkastaja on käyttänyt mielikuvitustaan keksiessään miksi Eiran kirppistä ei saa järjestää.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Liia-Maria Kosken mielikuvitus eikä energia lopu kun yritetään estää yritystoiminta" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi