Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 17.12.

Lisää panoraamaa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 23. lokakuuta 2014 kello 07.30

Eilen kun klikkailin digikameran langattoman laukaisimen nappulaa huomasin kuinka valitsemallani kuvauspaikalla näyttää toimivan valokuvaamo. Se taitaa olla Studio Lindell. Joka tapauksessa olin siis eilen aamusella testaamassa josko pystyisin tekemään täydet 360 astetta kattavan kuvan. Parantamisen varaa löytyy, mutta onnistuihan se. Ehkä jossain välissä voisin kokeilla monirivisen kuvan tekemistä, sillä tuo eilen valmistunut panoraamakuva on vain sellainen yhden rivin juttu, jossa käänsin kameraa ainoastaan horisontaalisesti täyden kierroksen. Jos olet kiinnostunut panoraamailusta ja jos nettiyhteytesi ei ole toivottoman hidas, tässä on melkoinen järkäle pyöriteltäväksi. Tuosta kuvasta ei ole editoitu Microsoft Image Composite Editorin jättämiä jälkiä eikä kuvaa ole muutenkaan rassattu muutoin kuin pienentämällä sitä nettiselaimella katsottavaksi.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Lisää panoraamaa" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi