Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 16.12.

Lohkoketjujen tietovuotojen alkuperiä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 3. joulukuuta 2017 kello 00.38

Entinen Coinbasen ja Facebookin ”turvallisuuspalveluun” kuulunut Ryan McGeehan koosti vuosi sitten Blockchain Graveyardiksi nimeämäänsä artikkeliin miksi kryptovaluuttoja käsittelevät webbipohjaiset palvelut tapaavat lirahtaa. Kirjoittajan mukaan lähes jokainen hänen tutkimistaan tietovuodoista ja kryptovaluuttapalveluihin kohdistuneista muunlaisista hyökkäyksistä olisi voitu välttää. McGeehan listaa tällä sivulla kaiken kaikkiaan 45 tapausta, joista 16 kappaletta voidaan selittää nettipalvelimella tapahtuneella tietovuodolla.

Blockchain Graveyard -sivu esittelee järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan Tetherin, CoinDashin, Bithumbin, Zcoinin, Bitcurexin, Bitfinexin, The Daon, Gatecoinin, Coinkiten, CoinWalletin, Cointraderin, Bitquickin, ShapeShiftin, Cryptsyn, BIPSin, Bitpayn, Cloudmnr.io:n, Bitstampin, Bitfinexin, Allcryptin, Cryptoinen, CAVIRTEXin, ExCoinin, Bterin, 796:n, Bittraderin, Cryptothriftin, Mintpalin, Dogevaultin, Coinex.pw:n, Flexcoinin, pahamaineisen Silk Road 2.0:n, Bid Extremen, Inputs.io:n, Vircurexin, Bitcoin Centralin, Instawalletin, Mercado Bitcoinin, Bitinstantin, Mt. Coinin, Bitfloorin, Bitcoinican, Slush’s Poolin, Bitcoin 7:n, Mybitcoinin sekä Bitomat.pl:n. Tetherin tapaus on marraskuulta 2017 ja listan lopussa mainitun puolalaisen Bitomat.pl:n keikaus on vuodelta 2011.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Lohkoketjujen tietovuotojen alkuperiä" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi