Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 17.12.

Loviisaan ei tule lentokenttää

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.31

Loviisan Sanomat uutisoi kuinka demarit, ruotsinsuomalaiset ja vasemmistolaiset blokkasivat alkuunsa ehdotuksen selvitellä josko Loviisan seudulle voisi hommata Malmin lentokentän korvaavan radan. Kaupunginjohtaja ja seitsemän muuta kaupunginhallituksen henkilöä (neljä ärkoopeetä, kaksi demaria ja yksi vasuri) katsovat, ettei Loviisan kannata yrittää tällaista hommaa. Se saattaisi tuoda melua… ja tietysti töitä, rahaa, matkustajia, liikennettä. Eihän se käy. Lentokentän sijaan Loviisaan halutaan lisää ydinvoimaloita.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Loviisaan ei tule lentokenttää" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi