Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 17.12.

Luava

Kirjoitettiin
Päivitettiin 10. marraskuuta 2015 kello 04.55

Valokuvan ja paksun massiivipuulevyn yhdistäminen. Laitan tämän muistiin, sillä tuo Luavan idea vaikuttaa oikein mainiolta. Luavan nettisivuilta voi valita kahdeksasta puun väristä ja yli kymmenestä eri koosta mieluisan vaihtoehdon. Sitten vain ladataan oma valokuva Luovan tilauslomakkeeseen ja mietitään tehdäänkö valokuvataulusta neliön muotoinen vai pysty- tai vaakakuva. Tämän kirjoituksen jälkeen kysyn Luavalta mikä on heidän arvionsa taulun kestävyydestä. Puulevy käsittääkseni imuroi kosteutta ja vapauttaa sitä, joka ei varmaan ole hyvä asia sen taulun kuvapuolella.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Luava" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi