Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Lugansk News Todayn mukaan hyökkääjät rikkoivat tulitaukoa 109 kertaa 24 tunnin aikana

Kirjoitettiin
Päivitettiin 5. elokuuta 2015 kello 09.46

Lugansk News Today on englanninkielinen uutissivusto, jossa kerrotaan Ukrainan itäpuoliskolla sijaitsevan Luganskin ja Donetskin ja kohta varmaan Mariupolinkin kuulumisista. Sivustolla ilmestyi 4. elokuuta uutinen, jossa esitettiin väite, että viimeisten 24 tunnin aikana (3.–4.8.2015) venäläiset ja venäläismieliset hyökkääjät ovat rikkoneet tulitaukosopimusta ei enempää eikä vähempää kuin 109 kertaa. Ukrainaa vastaan on hyökätty etenkin raskaan tykistön voimin. Hyökkääjät ovat käyttäneet ainakin 120 mm kranaatinheittimiä, 152 mm tykistöä, 122 mm tykistöä, panssarivaunuja ja lähettänyt sabotöörejä Nikopolin lähellä sijaitsevaan Leninsken kylään, josta ukrainalaiset karkottivat heidät tulitaistelun jälkeen.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Lugansk News Todayn mukaan hyökkääjät rikkoivat tulitaukoa 109 kertaa 24 tunnin aikana" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi