Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 18.1.

Maailman hepatiittipäivä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 28. heinäkuuta 2015 kello 15.23

Se on tänään 28. heinäkuuta. Mielestäni A-kirjain on myös päivän arvoinen. Ehdotan siis Maailman A-kirjainpäiväksi päivämäärää 29.7. Usein A-kirjaimen keskeltä kulkee horisontaalinen viiva. Se horisontaalinen viiva on todella, todella tärkeä. Maailman A-kirjaimen poikkiviivan päivä voisi olla 30.7. Sen poikkiviivan muodostavat pisteet tai kuvapikselit ovat tietenkin äärimmäisen merkityksellisiä, joten eiköhän niillekin voitaisi nimetä jokin merkkipäivä. Jokaiselle niistä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Maailman hepatiittipäivä" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1221 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi