Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Matkatoimisto

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.29

Uuno Turhapuro matkustaa Porvooseen esiintymään. Muistatko Uunon oikean nimen? Se on Vesa-Matti. Minä muistan hänet ensisijaisesti Uunona, herra johtajana, bisnismiehenä. Noista edellisistä sanoista ajattelin muodostaa jonkun ovelan mainoksen, jossa esittelen Matkatoimisto.biz-hakemiston. Se on vähän vielä keskeneräinen, kuten oikeastaan kaikki maailman nettisivustot. Valmista ei tule koskaan. Vaikka tuo matkatoimistosivuston domainpääte ei ole kuuminta hottia, kuten .guru, eiköhän saitti noinensakin tule toimeen.

Tietoa kirjoittajasta

"Matkatoimisto" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi