Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 18.1.

Mitä myymälän laajennus tarkoittaa?

Kirjoitettiin
Päivitettiin 15. tammikuuta 2016 kello 18.45

Kotipaikkakuntani toinen Lidl laajensi myymäläänsä. Sen jäljiltä myymälän tuotevalikoima supistui niin paljon, että se saa ihmiset kirjoittelemaan tällaisia jonninjoutavia blogimerkintöjä, eli melkoisesti. Jos siis laajennus tarkoittaa supistamista, ehkä myymälän supistaminen johtaa tuotevalikoiman laajentamiseen. Saman Lidlin sisällä tehtiin laajentamisen tai siis supistamisen yhteydessä myyntiartikkelien uudelleen järjestely (tai uudelleenjärjestely). Ne järjesteltiin niin, että ne ovat nyt järjettömästi. Ja epäjärjestyksessä. Triplafeilaus!

Tietoa kirjoittajasta

"Mitä myymälän laajennus tarkoittaa?" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1221 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi