Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 15.12.

Mitkä hukatut asiat harmittavat niin paljon, että niistä ilmoitetaan netissä?

Kirjoitettiin
Päivitettiin 3. syyskuuta 2016 kello 02.37

Löytötavara.com-sivustolla on ilmoituspalsta. Siellä voi kailottaa kadottaneensa jotakin. Viimeisten 30 päivän aikana tehtyjen katoamisilmoitusten mukaan eniten on kadonnut kännyköitä (9 ilmoitusta) ja avaimia (7 ilmoitusta). Molempien katoaminen varmaan kirvoittaa kirjoittamaan katoamisilmoituksen niiden löytämisen toivossa siksi, että avainten katoaminen tarkoittaa usein lukkojen sarjoittamista ja muita kustannuksia. Matkapuhelinten häviäminen on sekin iso menetys, koska kännykän hinta on useita satasia ja se voi sisältää käyttäjälleen arvokkaita asioita, kuten valokuvia ja yhteystietoja. Ilmoituspalstan mukaan kännyköiden ja avainten lisäksi ilmoitellaan silloin tällöin muista menetyksistä: yhdeltä on kadonnut korttikotelo, joltakulta arvokas viulu, eräältä fillari on lähtenyt kävelemään ja eräs on menettänyt hammasproteesin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Mitkä hukatut asiat harmittavat niin paljon, että niistä ilmoitetaan netissä?" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi