Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 16.12.

MySQL-palvelimen aika on eri kuin PHP:n

Kirjoitettiin
Päivitettiin 15. marraskuuta 2015 kello 00.02

Nähtävästi niinkin voi olla. Jos PHP-skriptissä määritellään jokin maantieteellinen alue, ja sen alueen aika on eri kuin muiden palvelimella olevien tavaroiden, kuten MySQL-tietokantapalvelimen, voi vastaan tulla erilaisia eriskummallisuuksia. Huomasin GoDaddyn kohdalla, että PHP:n ja MySQL:n kellonajat voi tavallaan synkronoida suorittamalla skriptissä tietokantaan yhdistämisen jälkeen esimerkiksi näin: mysqli_query($tietokantalinkki,"SET time_zone = '+02:00'"); (aikaero on tuossa koodiesimerkissä lopussa oleva numero). Sen voisi kai tehdä phpMyAdministakin ym. käsin, mutta sitä kautta tarvitaan laajemmat käyttöoikeudet kuin mitä on myönnetty tavalliselle webhotellia käyttävälle asiakkaalle.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"MySQL-palvelimen aika on eri kuin PHP:n" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1217 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi