Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Nettikauppa ei ole jumissa vaikka ostoksia ei voisi tehdä Paytrailin kautta

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.36

Vesa Sundqvistin nimissä Ylen nettisivuilla julkaistussa uutisessa kerrotaan kuinka puolet verkkokaupoista ovat olleet jumissa koko päivän. Melkoisen sensaatiohakuinen otsikko. Mietin miksi noin harhaanjohtava otsikko on voitu valita Ylen uutiseen. Ehkä he haluavat kerätä jutulleen näyttökertoja.

Otsikon mukaan puolet verkkokaupoista jumittivat koko päivän. Tällaisia epätarkkoja, suorastaan harhaanjohtavia otsikoita voi odottaa löytyvän mistä tahansa keltaisen lehdistön jutusta tai melkein mistä tahansa blogista. Otsikko on huuhaata usealla eri tavalla.

Siinä väitetään ensinnäkin kuinka puolet verkkokaupoista on jumissa. Ehkä puolet suomalaisista verkkokaupoista? Toisaalta eiväthän puolet suomalaisista nettikaupoista ole olleet jumissa koko päivää, vaan ainostaan Paytrail-maksutapa on ollut epäkunnossa. Paytrail-maksutavan ja nettikaupan väliin ei voi laittaa yhtäsuuruusmerkkiä. Lisäksi Paytrailin arvio siitä, että heidän maksutapansa on käytössä joka toisessa suomalaisessa verkkokaupassa on todellakin vain arvio.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Nettikauppa ei ole jumissa vaikka ostoksia ei voisi tehdä Paytrailin kautta" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1276 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi