Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Nettipesu.fi toimii liian nopeasti

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.09

Kuukausi sitten auton Nettipesu.fi-pesusysteemistä tilattu pesukoodi ei avannut autopesulan ovea, joten olen sittemmin jättänyt auton pesupaikan ovelta pahimman mutkan taakse odottamaan ja käynyt kävellen syöttämässä pesukoodin. Tänään pesukoodi toimi, mutta en ehtinyt ajaa ovesta sisään. :-D

Jotenkin tästä autopesuhommasta on tehty tarpeettoman hankalaa. Pesupaikka on ensinnäkin sijoitettu jyrkän 90 asteen käännöksen taakse niin, että autolla on helppo hieraista penkkaa koristavaa kivimuuria. Toinen jännä juttu on huomata, että auton kohdistaminen pesuhärvelin keskelle on mahdotonta. Edellisellä pesukerralla (siis silloin kun pääsin sentään sisään asti) oli silmämääräisesti mitattuna vajaan senttimetrin verran rakoa vasemman peilin ja pesupömpelin välillä. Uskonkin tuon pesulan aikaansaavan ihmisissä halun liittyä johonkin uskonnolliseen järjestöön kun puoliväkisin tekee mieli liittää kädet yhteen ja rukoilla "‘älä nyt vaan osu mihinkään".

Ei ristus.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi