Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

New Horizons lähimpänä Plutoa kahden päivän kuluttua

Kirjoitettiin
Päivitettiin 12. heinäkuuta 2015 kello 07.55

14. heinäkuuta on tärkeä päivämäärä. Kahden päivän kuluttua New Horizons -luotain on lähimpänä Kuiperin vyöhykkeen Plutoa. Sen jälkeen saadaan tarkimmat valokuvat Plutosta koskaan, tai ainakin siihen mennessä. NASA on hiljattain julkaissut jokseenkin pikselimössöisen kuvan Plutosta, mutta se on jokseenkin ymmärrettävää, kuva kun otettiin neljän miljoonan kilometrin päässä siitä. New Horizonsin ottamassa kuvassa nähdään neljä suurta tummaa läikkää ex-planeetan pinnalla. Luotain kulkee avaruudessa lähes 50 000 kilometrin tuntinopeudella.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"New Horizons lähimpänä Plutoa kahden päivän kuluttua" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi