Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

"Nodea verkkopankissa ilmoitus"

Kirjoitettiin
Päivitettiin 14. syyskuuta 2015 kello 15.39

Jos sait tuon lainausmerkeissä olevan viestin: se on tietojenkalasteluviesti. Viestin lähettäjäksi ilmoitetaan Nordea Bank AB. Viestin sisällössä varoitetaan verkkopankkien päättymisestä ja että palvelun jatkamiseksi keskeytyksettä pitää manuaalisesti päivittää tili klikkaamalla linkkiä. Linkkiä ei kannata klikata. Viesti kannattaa deletoida. Ja "ATK-juttuja" vain pintapuolisesti ymmärtäviä sukulaisia kannattaa varoittaa netin vaaroista. :-)

Lisäys 14.9.2015: Samanlainen viesti tulee myös niin, että Nordean sijaan lähettäjän uskotellaan olevan OP Financial Group.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

""Nodea verkkopankissa ilmoitus"" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi