Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Nordean nettipankkiin kirjautuminen helpottuu

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.29

Nordean nettipankin tietojen tarkasteleminen helpottuu. Veikkaan Nordealla olevan säästäminen mielessä tässäkin asiassa. Firma haluaa säästellä rahaa laittamalla talletuskorot nollille ja veikkaan Nordean harkitsevan Handelsbankenin mallia: toimipaikkojen siirtämistä kiinteistöjen ylempiin kerroksiin ja kauemmas keskustasta. Handelsbanken haluaa konttoreihin pääsemistä hankaloittamalla säästää rahaa.

Nordea markkinoi verkkopankkiin omalla salasanalla kirjautumista helpoksi ja turvalliseksi kirjautumistavaksi, jolla voi tsekata esim. saldon ja tehdä siirtoja omien tilien välillä. Arvaan pankin säästävän tällä idealla jonkin verran rahaa jos kertakäyttöisten kirjautumistunnusten postittaminen vähenee.

Oma salasana on Nordean tarjoama maksuton keksintö henkilöasiakkaille. Sillä ei nähdäkseni voi tehdä ostoksia esimerkiksi nettikaupoista, joissa maksaminen Nordean nettipankista edellyttänee edelleen kertakäyttöisen nelinumeroisen koodin syöttämistä. Pysyvällä salasanalla pystyy kuitenkin tekemään joitain perushommia. Sillä voi vilkaista tilien ja luottokorttien saldot, katsella omia asiakirjoja, tiliotteita, tiedotteita ja siirtää kahden oman Nordeassa olevan tilin välillä rahaa. Jos nettipankin tunnuksilla kirjautuessasi näet vaikkapa käyttötilin ja jonkun toisen tilin, voit siirrellä numeroita niiden kahden välillä.

Oma salasana on pysyvä ja asiakas keksii sen itse. Salasanan tulee olla neljän numeron pituinen. Sen voi tehdä kirjautumalla Nordean nettipankkiin ja klikkaamalla Muokaa verkkopankkiaPankkitunnuksetLuo salasana. Salasananumerossa ei saa olla peräkkäisiä numeroita, kuten 1234, eikä samaa numerolitaniaa, kuten 1111.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Nordean nettipankkiin kirjautuminen helpottuu" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi