Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Nordean nimissä huijausviesti

Kirjoitettiin
Päivitettiin 26. heinäkuuta 2014 kello 03.18

Sähköpostilaatikkooni tuli viesti, joka oli otsikoitu Re: Asiakaspalvelut tietoturvapäivitys. Viestissä houkutellaan huonon suomen voimin käyttäjää siirtymään nettisivustolle, jonka verkkotunnuksen pääte on .pk. Jos olet nörtti sillä tavalla, että kutsut itseäsi nörtiksi kun laitat silmille rumat, mustasankaiset silmälasit ilman vahvuuksia, et varmaan tiennyt, että tuo domainosoite viittaa Pakistaniin. Samaan tapaan kuin .fi viittaa finskilään, .pk kertoo kyseessä olevan pakistanilainen verkkotunnus.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Nordean nimissä huijausviesti" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi