Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Nordnetin Shareville

Kirjoitettiin
Päivitettiin 26. syyskuuta 2014 kello 07.14

Tänään kun olin kirjautumassa Nordnetin hallintapaneeliin, ruudulle ilmestyi Sharevilleä mainostava laatikko. Kyseessä on ilmeisesti jokin uusi toiminto tai palvelu, jota Nordnet kuvailee näin: Sharevillessä voit kurkistaa tuhansien sijoittajien salkkuihin, seurata käyttäjiä ja arvopapereita, osallistua sijoittamista koskevaan keskusteluun, liittyä ryhmiin ja paljon muuta. Kun jaat salkkusi Sharevillessä, muut käyttäjät näkevät Nordnetissä tekemät kauppasi. Sharevillessä saat sijoitusideoita ja tukea muilta sijoittajilta. Näin sinulla on mahdollisuus tehdä parempia sijoituksia. Rahasummia ei kuulemma näytetä ja Sharevillessä voi esiintyä nimimerkillä.

Tällä hetkellä Sharevillessä suosittuja suomalaisia profiileja ovat Gordon Gekko, Mäyräkoira sekä hampaattoman ukon avataria käyttävä Turskauuno. Näillä kaikilla on vähän päälle 80 fania Sharevillessä.

Nordnet ei ole ainoastaan Finskilässä toimiva nettipalvelu, joten käyttäjiä ja niin ollen kommenttejakin on eri kielillä. Suomenkielisiä kommentteja on ainakin vielä melko paljon liikenteessä. Joukossa on kohtalaisesti ruotsin-, tanskan- ja norjankielisiä mielipiteitä, joten tämän saitin kanssa voi olla aiheellista käyttää rinnalla vaikka Google Translatea.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Nordnetin Shareville" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi