Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

On APIen aika

Kirjoitettiin
Päivitettiin 1. joulukuuta 2015 kello 07.48

Reps… responsiivisten ulkoasujen lisäksi pidän merkittävänä versiopäivityksenä World Wide Webiin kaikenlaisten API-järjestelmien yleistymistä. Ehkä tämän blogikirjoituksen voisi päättää tuohon. Silloin lukijat voivat ajatella esittäneeni jonkin syvällisen havainnon, jonka merkitys avautuu vain pureskelemalla juuri luettua. Silloin lukijat eivät ehkä huomaa, etten tähän hätään keksinyt asiasta enempää kirjoitettavaa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi