Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Jos harkitset liittymistä, käytä alennuskoodia 00033583 niin saat 25€ pois palvelumaksuista. Hyödynnä alekoodi heti, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kampanja kestää, mutta se vaikuttaa olevan voimassa ainakin 13.12.

Oslosta pyritään luomaan autoliikenteelle epähoukutteleva paikka

Kirjoitettiin
Päivitettiin 19. lokakuuta 2015 kello 20.53

Maa, joka rikastuu rikastumistaan saastuttavia öljytuotteita maasta kuppaamalla ja niitä muille maille myymällä, haluaa suojella pääkaupunkiaan Osloa ilmansaasteilta. Vasemmistopuolueet haluavat tehdä hyvää luomalla Oslon keskustasta autovapaan. Siitä halutaan tehdä parempi fillariliikenteelle, kaupoille ja kaikille muille paitsi autoille ja autoilijoille. Oslossa tullaan panostamaan runsaasti polkupyöräteiden tekemiseen: vuoteen 2019 mennessä on tarkoitus saada valmiiksi vähintään 60 kilometriä polkupyöräreittejä. Keskustaan toivotetaan tervetulleeksi jatkossakin bussit ja ratikat, kuten myös tavaraliikenne (esimerkiksi kauppoihin täydennyksiä tuovat rekat) ja vammaisten kuljettamiseen tarkoitetut ajoneuvot. Ja tietysti poliitikot ja muut vaikutusvaltaiset tapaukset, mutta siitä ei tietenkään pare paljon puhua.

Tietoa kirjoittajasta

"Oslosta pyritään luomaan autoliikenteelle epähoukutteleva paikka" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1216 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi