Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Oulun rakentaminen tuhopolttamalla

Kirjoitettiin
Päivitettiin 27. heinäkuuta 2016 kello 16.59

Vuonna 1997 valmistunut dokkarielokuva Oulu palaa — kaupunki joka katosi kertoo tunnin aikana kuinka Oulussa on tavattu hoitaa asioita mafiatyyliin. Kun kaupunkia ruvettiin 1960-luvulta lähtien muuttamaan bunkkerilandiaksi, vanhat rakennukset teilattiin ja suojeltavaksi ajatellut rakennukset tuhopoltettiin. Tietenkin tuhopolttamisen jälkeen suojellun rakennuksen havaittiin olevan niin huonossa kunnossa, että se oli purettava. Siinä sivussa purettiin vähän naapurissakin sijainneita rakennuksia, koska rapatessa roiskuu eikä munakasta voi tehdä rikkomatta munia. Kysyin Oulun poliisilta saivatko he kiinni tuhopolttajan tai -polttajat. Poliisilla ei ole vastausta kysymykseeni. Jos sellainen vastaus olisi, se on siirtynyt arkistoon. Ja ysäriluvun tutkinnanjohtajat ja tutkijat ovat eläköityneet, joten hekään eivät voi auttaa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Oulun rakentaminen tuhopolttamalla" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1275 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi